Promocija strukovnih zanimanja OŠ Karlovačke županije

by | srp 1, 2021

U cilju promocije strukovnih zanimanja, s naglaskom na zanimanja iz područja strojarstva, naš projektni tim je započeo s prezentacijama učenicima sedmih i osmih razreda Karlovačke županije. Tim uključuje nastavnike iz Tehničke škole Karlovac, stručne osobe iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Karlovac te predstavnika iz Karlovačke županije.

Nastavnici Tehničke škole Karlovac – Dubravko Sila, Milan Bjelić, Ivan Požega, predstavljali su učenicima Tehničku školu Karlovac i zanimanja koja mogu upisati. S obzirom na njihovo dugogodišnje iskustvo, na zanimljiv i informativan način uspijevali su svaki put zainteresirati našu publiku.

Veliku važnost za tim, uz iznimnu angažiranost i iskustvo, donijela je predstojnica HZZ-a, Ivana Mehle.

Manuela Rebić, također član koji se pridružio iz HZZ-a, svojim načinom komunikacije i rada s djecom, postala je neizostavan faktor uspješnosti naših prezentacija.

Osobe iz sjene, a ključne za uspjeh provođenja posjeta osnovnim školama, koordinatorice provedbe edukacije i promocije – Suzana Randelj i Marija Tadić, brinule su se da raspored svima odgovara te da je sva dokumentacija uvijek na broju.

Do kraja lipnja održano je 16 posjeta, a s početkom nove školske godine, nastavljamo s prezentacijama promocije strukovnih zanimanja učenicima i njihovim roditeljima.

 

 

Povezani projekti

Karijera i ja
RCK STRUKA
RCK Karijera
Skip to content