Još jedno inozemno studijsko putovanje našim partnerskim institucijama donosi nova znanja i ideje

by | tra 30, 2023

Ponosni smo što je više od dvadeset profesora i mentora partnerskih poslodavaca nedavno posjetilo Nizozemsku u sklopu našeg projekta.

Posjetili su obrazovne institucije koje funkcioniraju unutar poznate nizozemske mreže „Katapult“, a koja okuplja strukovne škole i poslodavce u cilju umrežavanja i pružanja direktnog iskustva učenicima strukovnih zanimanja te u cilju direktnog povezivanja obrazovnog i privatnog sektora. Unutar toga, posjetili su Tehnički fakultet u Nieuwegeinu, ROC Mondriaan te Sveučilište u Hagu. Također su istražili i Tehničko sveučilište u Delftu, gdje su imali priliku upoznati suvremeno opremljene tehničke laboratorije i vježbaonice te vidjeti studente kako primjenjuju svoje znanje kroz praktične projekte.

Sigurni smo da će pozitivne primjere primijeniti kako u nastavi, tako i u budućim planiranjima aktivnosti unutar RCK Tehničke škole Karlovac, čime će se projektom „KaRijERA i JA“ omogućiti kvalitetnije obrazovanje stanovnicima Karlovačke, Ličko-senjske te Primorsko-goranske županije!    

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
X
Skip to content