Održan posljednji ciklus edukacija za mentore u tvrtkama u sklopu projekta KaRijERA i JA

by | ruj 29, 2023

Edukacije za usavršavanje mentora zaposlenih u tvrtkama za posljednju grupu polaznika održane su u Pučkom otvorenom učilištu POUKA u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac.

Edukacije je vodio Milan Gudelj, stručnjak na području metodike tehničkog obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom s ciljem pružanja potrebnih znanja i alata mentorima u tvrtkama za bolju pripremu polaznika praktične nastave za tržište rada.

Na jednom mjestu okupili su se mentori iz tvrtki s područja Karlovačke županije i šire kako bi usavršili svoje metode rada te obnovili znanja u pripremi učenika za rad u proizvodnim pogonima te što bolje brinuli o sigurnosti i uvjetima rada učenika.

Nakon uspješnog završetka programa usavršavanja svaki polaznik je dobio uvjerenje o svladavanju programa osposobljavanja iz osnovnih pedagoških znanja za mentore praktičnog rada. Organizacija edukacije za mentore zaposlene u tvrtkama sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda te je stoga sudjelovanje za sve sudionike besplatno.

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
X
Skip to content