Održana promocija RCK Tehničke škole Karlovac poduzetnicima

by | stu 28, 2020

U sklopu projekta „KaRijERA i JA“, a u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Karlovac, 27. studenog 2020. godine, održana je promocija Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac poduzetnicima.

Promocija Centra poduzetnicima dio je kampanje usmjeren na predstavljanje rada Centra i mogućnosti povezivanja gospodarskog i obrazovnog sektora u području istraživanja i razvoja.

Zbog epidemiološke situacije promocija Centra organizirana je online te je na njoj sudjelovalo preko 50 sudionika iz javnog i privatnog sektora. Na online predstavljanju sudjelovali su Martina Furdek Hajdin, dožupanica Karlovačke županije, Damir Mandić, gradonačelnik grada Karlovca, Zlatko Kuzman, predsjednik Županijske komore Karlovac te Zoran Lukšić, savjetnik ravnatelja Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije koji je predstavio projekte Centra u strukovnom obrazovanju.

Organizacija promocije Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
Skip to content