Održana prva edukacija za mentore u tvrtkama

by | tra 28, 2021

Prvu edukacija za mentore u tvrtkama organizirala je Županijska komora Karlovac u sklopu partnerstva na projektima Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac.

Edukaciju je vodio dr. sc. Milan Gudelj, stručnjak na području metodike tehničkog obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom s ciljem pružanja potrebnih znanja i alata mentorima u tvrtkama za bolju pripremu polaznika praktične nastave za tržište rada.
Na jednom mjestu, zbog epidemioloških mjera, u online obliku okupili su se mentori iz sektora elektrotehnike i računalstva kako bi usavršili svoje metode rada te obnovili znanja u pripremi učenika za rad u proizvodnim pogonima te što bolje brinuli o sigurnosti i uvjetima rada učenika.

 

Organizacija edukacije za mentore u tvrtkama sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda te je stoga sudjelovanje za sve sudionike
besplatno.
Cjelokupni program usavršavanja podijeljen je u četiri edukacije koje će se održati za vrijeme trajanja „KaRijERA i JA“ UP.03.3.1.04.0007. Nositelj projekata je Tehnička škola Karlovac. Ukupan iznos projekta „KaRijERA i JA“ iznosi 31.792.709,24 HRK i u 100% iznosu je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
Skip to content