Poziv na edukaciju mentora zaposlenih u tvrtkama

by | lis 20, 2022

U sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac s ciljem uspostave organizacijskih i programskih uvjeta te unapređenja mogućnosti za učenje temeljeno na radu, kao partner u projektu “KaRijERA i JA” UP.03.3.1.04.0007, HGK – Županijska komora Karlovac provodi aktivnost organizacije edukacija s ciljem pružanja potrebnih znanja i alata mentorima u tvrtkama u sektoru elektrotehnike i računalstva u pripremi polaznika praktične nastave za tržište rada.

Pozivaju se zainteresirani mentori na edukaciju koja će se održati u četvrtak 27. listopada 2022. godine u Županijskoj komori Karlovac (Velika dvorana, Kralja Tomislava 19b, Karlovac).

Edukaciju će voditi dr.sc. Milan Gudelj, stručnjak na području metodike tehničkog obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom.

Nakon uspješnog završetka programa usavršavanja, svaki polaznik će dobiti uvjerenje o svladavanju programa osposobljavanja iz osnovnih pedagoških znanja za mentore praktičnog rada.

Sudjelovanje je besplatno, a za sve sudionike će biti osiguran ručak. Više detalja i prijavu možete naći na: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/usavrsavanje-za-mentore-zaposlene-u-tvrtkama-ponovo-u-zk-karlovac-najava-1

 

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
X
Skip to content