Pozivamo vas na prvi sajam strukovnog obrazovanja u Karlovcu

by | ruj 18, 2021

Regionalni centar kompetentnosti Tehničke škole Karlovac i Hrvatska gospodarska komora -Županijska komora Karlovac organiziraju jednodnevni sajam strukovnog obrazovanja u sektoru elektrotehnike i računalstva te podsektoru strojarstva koji će se održati u četvrtak 23. rujna 2021. ispred Gradskog kazališta „Zorin dom“ u Karlovcu. 

Svečano otvorenje zakazano je za 10 sati dok će za posjetitelje sajam biti otvoren od 9 do 18 sati. Sajam će otvoriti ravnatelj Tehničke škole Karlovac Ivan Janković, predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman i gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić.

Sajam će okupiti sve važne tvrtke, škole i institucije s područja Karlovačke županije i šire koje će predstaviti mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja u navedenom sektoru i podsektoru. Mogućnosti koje nude strukovna zanimanja imati će priliku upoznati i učenici partnerskih škola koji će organiziranim prijevozom posjetiti sajam.

U sklopu sajma održati će se Okrugli stol na temu „Priprema mladih za tržište rada – Što je potrebno mijenjati kako bi učenici po završetku školovanja i zapošljavanja na svom prvom radnom mjestu bili spremni doprinijeti promjenama i inovacijama u poslovanju tvrtki i obrta?“ s početkom u 11.30 sati u Velikoj dvorani Gradskog kazališta „Zorin dom u Karlovcu“. Na panel raspravi sudjelovati će predstavnici tvtki te najvažnijih institucija s područja Karlovačke županije.

Organizacija sajma sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda. Organizator sajma je Tehnička škola Karlovac u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom  Karlovac.

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
Skip to content