RCK i strukovna zanimanja promoviramo i kroz kazališne predstave!

by | tra 27, 2023

U sklopu našeg projekta, a u suradnji s umjetničkom organizacijom “Kotar teatar”, organizirali smo izvođenje predstave „Mali Tesla” za učenike viših razreda pet osnovnih škola iz Karlovca: OŠ Švarča, OŠ Rečica, OŠ Braće Seljan, OŠ Dragojle Jarnević i OŠ Skakavac.
Predstava je bazirana na autobiografskim zapisima Nikole Tesle, a naš cilj je kod osnovnoškolaca potaknuti interes za tehničkim strukovnim zanimanjima i pokazati mlađim generacijama kako potencijalno u svakome od njih čuči „Mali Tesla“, te kako treba samo otvoriti sva svoja čula za nove spoznaje.
Učenici su s oduševljenjem pratili predstave, a mi ih planiramo izvesti i u svibnju za druge osnovne škole iz Karlovačke i Ličko-senjske županije – u Dugoj Resi, Gospiću i Ogulinu. Nadamo se da ćemo na ovaj način potaknuti strast za elektrotehnikom i računalstvom kod što više djece.

Hvala svim školama koje su se odazvale, čuli smo da su predstave jako interesantne publici i hvala sjajnoj ekipi iz “Kotar teatra” koja je u potpunosti osmislila i sve izvela predstave.

Povezani projekti

RCK STRUKA
RCK Karijera
RCK STRUKA
X
Skip to content