Održana prva edukacija za mentore u tvrtkama

by | tra 28, 2021

Prvu edukacija za mentore u tvrtkama organizirala je Županijska komora Karlovac u sklopu partnerstva na projektima Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac.

Edukaciju je vodio dr. sc. Milan Gudelj, stručnjak na području metodike tehničkog obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom s ciljem pružanja potrebnih znanja i alata mentorima u tvrtkama za bolju pripremu polaznika praktične nastave za tržište rada.
Na jednom mjestu, zbog epidemioloških mjera, u online obliku okupili su se mentori iz podsektora strojarstva kako bi usavršili svoje metode rada te obnovili znanja u pripremi učenika za rad u proizvodnim pogonima te što bolje brinuli o sigurnosti i uvjetima rada učenika.

 

Organizacija edukacije za mentore u tvrtkama sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda te je stoga sudjelovanje za sve sudionike besplatno.
Cjelokupni program usavršavanja podijeljen je u četiri edukacije koje će se održati za vrijeme trajanja projekata „STRuKA i TI“ UP.03.3.1.04.0008. Nositelj projekata je Tehnička škola Karlovac. Ukupan iznos projekta „STRuKA i TI“ iznosi 27.623.493,09 HRK i u 100% iznosu je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Povezani projekti

Karijera i ja
RCK STRUKA
RCK Karijera
Skip to content