Promocija tehničkih strukovnih zanimanja u osnovnim školama Karlovačke županije

by | lip 7, 2023

U okviru provedbe našeg projekta dosad je održan velik broj aktivnosti, a među njima je promoviranje tehničkog strukovnog obrazovanja i profesionalnog usmjeravanja učenika sedmih i osmih razreda osnovnih škola Karlovačke županije.

U sklopu navedene aktivnosti do sada su bile organizirane i provedene radionice u 162 razreda te je održano 34 roditeljska sastanka na kojima su roditelji bili upoznati s obrazovnim programom tehničkog strukovnog obrazovanja. Zahvaljujući promociji tehničkog strukovnog obrazovanja koje se provodi u sklopu našeg projekta učenici i njihovi roditelji su sada upoznati sa svim smjerovima koji se mogu upisati u Tehničkoj školi Karlovac te će na taj način lakše odlučit u kojem smjeru će se razvijati njihovo daljnje obrazovanje.

Tim za promociju tehničkog strukovnog zanimanja u podsektoru strojarstva osnovnim školama Karlovačke županije čine profesor Milan Bijelić iz Tehničke škole Karlovac te Ivana Mehle iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Exif_JPEG_420

Veselimo se jeseni kada naš stručni tim nastavlja sa promocijom tehničkog strukovnog obrazovanja i profesionalnog usmjeravanja.

Povezani projekti

Karijera i ja
RCK STRUKA
RCK Karijera
X
Skip to content