Snimljen video 1. promotivnog sastanka s inovatorima

by | tra 1, 2021

U sklopu projekata Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac, “STRuKA i TI” i “KaRijERA i JA”, u organizaciji projektnog partnera Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac, održan je prvi sastanak s inovatorima s područja Karlovačke županije.

Članovima Udruge inovatora Karlovačke županije, na prvom sastanku, predstavljeni su projekti Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru elektrotehnike i računalstva i podsektoru strojarstva. Predstavljanje je održano u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Karlovac uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Ravnatelj Tehničke škole Karlovac Ivan Janković predstavio je projekte te mogućnosti uključivanja inovatora u rad s učenicima na području inovacija. Na taj način će se motivirati i poticati učenike na kreativnost i razmišljanje izvan okvira dok će poduzetnici i inovatori steći mogućnost kontinuiranog ulaganja u buduće kadrove. Sastanku je prisustvovala i zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar koja je istaknula važnost Centra kompetentnosti koji će pružiti mogućnost povezivanja gospodarskog i obrazovnog sektora.

Događaj je održan uz veliki interes inovatora koji su se odazvali pozivu te iz prve ruke dobili relevantne informacije o važnosti i ciljevima Regionalnog centara kompetentnosti te nadolazećim projektnim aktivnostima.

Više o događaju možete pogledati u videu ispod.

 

Više informacija o projektima “STRuKA i TI” i “KaRijERA i JA” pronađite na sljedećim linkovima

struka i ti
KaRijERA i JA logo
Skip to content